fbpx

menu

De opkweekservice

Eén keer een nieuwe bak aanschaffen. De jaren erop hoeft u alleen de binnenbak om te wisselen. De buitenbak houdt u gewoon thuis. Geen geknoei met potgrond en gesleep met planten, wij hebben de juiste combinaties gemaakt voor een mooie bak vol met bloemen.  

Video afspelen

Online bestellen

Bestel je bakken met zomerbeplanting vanaf oktober t/m maart. daarna is er kans op een beperkter assortiment.

Opkweekproces

In oktober begint uw Huyskweker met het stekken en opkweken van de plantenbakken. 

Bestelling ophalen

In mei op de afgesproken datum kunt u de bestelling afhalen, en kunt u een zomer lang genieten. 

De mooiste zomerbeplanting

Voor kleur in de zomermaanden zijn zomerbloeiende planten ideaal. Zomerbloeiers doen wat hun naam al beloofd: de hele zomer bloeien deze planten met kleurrijke bloemen. 

Zomerbloeiers zijn ideaal voor in bakken op het terras of aan het balkon, onze plantenbakken voorzien van een waterreservoir, waardoor ze minder snel droog staan, ook is onze potgrond zodanig samengesteld dat de wortels van de planten voldoende zuurstof en water kunnen opnemen. Een plant die in volle bloei staat die heeft goede voeding nodig! Huyskweker heeft daarom de allerbeste meststoffen geselecteerd. U merkt dit aan de goede groei een perfecte bladkleur en een prachtige bloei.

Onze zomerbeplanting bestaat uit een aantal bloemenmengsels die met zorg zijn samengesteld op kleur en groeiwijze.

Wanneer de zomerbloeiers zijn uit gebloeid, maakt u uw bloembak leeg en netjes schoon. De bak bestaat uit een binnenbak en buitenbak die beide hergebruikt worden. wij bieden ook winterbeplanting aan zodat u het hele jaar van bloeiende planten kunt genieten.

Steeds vaker kleden wij bedrijven, restaurants, vakantieparken en dorpscentra aan met onze fleurige bloembakken.  Eventueel bezorgd en verzorgd. Zo trakteert u uw gasten de hele zomer op een vrolijke bloemenzee.

Online bestellen

Bestel je bakken met winterbeplanting vanaf juli t/m september. daarna is er kans op een beperkter assortiment.

Opkweekproces

In de maanden februari tot met met juli worden de winterplanten opgekweekt. 

Bestelling ophalen

In oktober op de afgesproken datum kunt u de bestelling afhalen, en kunt u een winter lang genieten. 

Ja, de herfst is weer in aantocht ! Dat wil zeggen, tijd voor najaarsbeplanting. Huyskweker heeft weer mooie mengsels samengesteld. Ook is het mogelijk om er bloembollen bij in te laten planten. Deze lentebloeiers geven in het vroege voorjaar een mooie kleurenexplosie tussen de winterbeplanting.

Wanneer de najaarsbloeiers zijn uit gebloeid, maakt u uw bloembak leeg en netjes schoon. De bak bestaat uit een binnenbak en buitenbak die beide hergebruikt worden. wij bieden ook zomerbeplanting aan zodat u het hele jaar van bloeiende planten kunt genieten.

Wilt u gebruik maken van de opkweekservice?